que contiene la ivermectina tabletas 6 mg farmacia benavides ivermectina para que serve ivermectina valor stromectol sale how much does ivermectin 3mg cost can antivert be bought over the counter ivermec febantel pirantel praziquantel ivermectina

Prije 15 godina umro je Kiyan Prince. Možda ćete se pitati tko je on i zašto je to važno. To sam se i ja pitao kada sam vidio informaciju, a onda sam odlučio malo istražiti. Pošto nisam znao zašto netko tko je umro prije 15 godina postaje igrač virtualnog nogometa, u sklopu (još uvijek) ovosezonske FIFA igre.

Kiyan je bio veoma talentirani nogometaš koji je nastupao za QPR, no njegov život okončan je prerano, kada je probao prekinuti tuču u školi. Uz nož u srce umro je dva sata kasnije i nikada nije dobio priliku postati profesionalni nogometaš. U njegovo ime osnovana je zaklada, pa po istoj nogometni stadion na kojem igra QPR danas nosi svoje ime.

EA je uz suradnju s njegovom obitelji, uz slike koje je imao, kontaktirao studio Framestore koji je radio na Avengers: Endgame, kako bi napravili projekciju njegova izgleda. Kako bi izgledao danas, s 30 godina, da se njegov život nije prerano ugasio i da je postao profesionalni nogometaš.

On je od danas dostupan za PC, dok će od sutra biti dostupan za Xbox i PlayStation platforme u sklopu Kick-off i karijere. Kroz Ultimate Team bit će dostupni neki predmeti vezani uz njega, kao recimo 04/05 QPR dres inspiriran zakladom koja nosi Kiyanovo ime.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.