Dodatne informacije (8. lipanj 2022.): Albion Online je dobio Into the Fray update, povodom toga došao je još jedan video u kojem možete saznati što vas sve očekuje.

Dodatne informacije (5. lipanj 2022.): Izašao je još jedan video za Albion Online i njegov nadolazeći update Into the Fray. U njemu možemo čuti i vidjeti dio planova koji će doći u igru za par dana. Možemo vidjeti kako će izgledati promjene za Castles mod. Kako će dinamični događaji oblikovati budućnost igre, te kako će emote postati dio igre.

Originalna vijest (2. lipanj 2022.): Albion Online će 8. lipnja dobiti Into the Fray, svoji dvanaesti veliki update od kada je igra izašla. Novi sadržaj, poboljšanja za borbu, istraživanje i ekonomiju, sve kako bi Albion svijet bio što zabavniji.

Jedna od glavnih stvari je način na koji magični štapovi (staff) funkcioniraju u samoj igri. Od vizuala, animacija i zvukova pa do strategije oko korištenja istih. Tu su još novi portali za gradove, promjene za 5 na 5 PvP u obliku dva različita sistema progresije, kao i poze koje možete iskoristiti kada pobijedite. Ima još stvari, a njih pogledajte na službenoj stranici.

albion

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.