Dodatne informacije (2.kolovoz 2023.): Najnoviji Albion Online video donosi pogled na iduće poglavlje razvoja oružja u igri. Kreiranje legendarnih oružja. Prije nego dođete do te faze ono će biti Awakened, gdje ćete ovisno o aktivnostima moći dodavati atribute na njega. Što više atributa želite to će ono biti skuplje, ali i jedna zanimljiva stvar je ta da se to oružje može uništiti ili izgubiti. Ideja je odlična, pogotovo gubitak istoga, da cirkulira po svijetu. Premda je pitanje koliko će se ljudima svidjeti gubitak predmeta u kojeg su uložili toliko truda.

Originalna vijest (8. srpanj 2023.): U pripremi za nadolazeću nadogradnju za Albion Online dobili smo prvi od nekoliko videa koji predstavlja novitete koji dolaze. Fokusiran je na oružje, točnije na shapeshifter oružja. Osim što ćete ih moći nadograđivati, oni će vam davati opciju da se pretvorite u životinju. Bit će nekoliko opcija, svaka sa svojim prednostima i manama. Bilo da ciljate na snagu i izdržljivost ili želite biti ranjivi no opasni.

Kada ste u formi životinje dobit ćete njene fiksne statistike, što znači da možete svoju baznu opremu prilagoditi tome, tako da stalno ostanete u roli koju volite. Ili možete otići u suprotnom smjeru i dobiti fleksibilnost, recimo malo biti tenk, malo dps. Po potrebi. Idući video će biti fokusiran na open world novitete.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.