Informacija kaže kako je Star Wars: Knights of the Old Republic remake u izradi i kako ga radi Aspyr Media, studio poznat po izradi portova.

U razgovoru za MinnMax, nezavisnu platformu koja se bavi video igrama koju su uz pomo Patreona osnovali neki bivši članovi Game Informera, gostovao je Bloombergov novinar Jason Schreier. Možda vam je ime poznato, pošto njegovo ime krasi mnoge informacije koje su se objavile u gaming svijetu. Kao i dvije knjige o ovoj industriji, od kojih druga izlazi za dvadesetak danas. On je davnih dana kazao kako remake neće biti rađen unutar EA studija, niti će na njemu raditi originalni tvorci igre BioWare.

Radit će Aspyr Media, tim koji ima more iskustva u izradi portova. Nije im stran ni Star Wars, pošto su u zadnje dvije godine napravili dvije moderne verzije – Racer i Jedi Academy. Štoviše, nije im stran ni KOTOR kojeg su već dva puta prebacivali, jednom na Mac, drugi puta na iOS.

Ova informacija razveselit će mnoge. KOTOR ima mjesto u mnogim srcima, ipak se radi o jednom od najboljih RPGova svih vremena. I sigurno se radi o meni jednoj od najdražih igri koje sam ikada igrao.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.