Ubisoft nam je najavio što sve donosi Assassin’s Creed Valhalla season pass. Riječ je o dvije velike ekspanzije u kojima ćemo posjetiti Irsku i Francusku.

Krenimo redom, negdje u proljeće iduće godine put će nas odvesti u Irsku. Za razliku od mnogih Hrvata koji su tamo otišli trbuhom za kruhom, mi ćemo otići putem gaelskih mitova. Tražeći druide Wrath of the Druids će nas provesti kroz dio irske povijesti i kulture.

Druga nas vodi Francusku, na jedan povijesni događaj – opsadu Pariza – pa će ekspanzija imati i prikladno opisno ime The Siege of Paris. To nas očekuje negdje u ljeto iduće godine.

Treća stvar koju će season pass kupci dobiti je The Legend of Beowulf. Quest koji će biti dostupan 10. studenog kada igra izađe.

Također treba kazati kako dolazi i ponešto besplatnih stvari koji će definirati igru po sezonama. U prvoj sezoni, koja dolazi već u prosinu, dolaze river raiding opcija, Viking yule festival, kozmetika, nova oprema i još ponešto. Na istom principu će biti osmišljene i buduće sezone, gdje druga kreće u ožujku, a do kraja godine bi trebale biti još dvije.

Za kraj, Assassin’s Creed Valhalla će imati i edukacijski dio – Discovery Tour se vraća. U njemu ćete moći naučiti stvari o kulturi, vjerovanju i životu Vikinga.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.