Dodatne informacije (4. svibanj 2023.): Stiglo nam je i predstavljanje nove Apex Legends akvizicije. Ballistica i njegove sposobnosti je predstavio njegov bivši batler. Od pasivne sposobnosti da ima treće dodatno oružje, preko načina da pregrije protivničko, pa do ultimativne sposobnosti gdje suigrači imaju neograničen broj metaka i brže repetiranje, stara legenda ima trikove u rukavu.

Dodatne informacije (2. svibanj 2023.): 9. svibanj se bliži, kada će krenuto 17 sezona za Apex Legends. Tako su stigle i nove informacije vezane uz stvare koje dolaze za Arsenal, kako su je nazvali. Ako vam ime govori kako bi mogla biti fokusirana na oruže, u pravu ste. Dolazi weapon mastery s kojim ćete moći doktorirati svoja oružja, a usput zaraditi neštu kozmetike. Čak će i novi lik Ballistic, o kojem možete pročitati ispod, imati jedno oružje nego drugi. Imat će treći slot, no uz jednu caku. Koje god oružje stavite u njega bit će automatski pretvoreno u bazno oružje, bez ikakvih nadogradnji.

Originalna vijest (28. travanj 2023.): Respawn Entertainment je predstavio novog igrivog lika koji dolazi u Apex Legends 9. svibnja kada krene nova sezona. Njegovo ime je Montgomery Brinkman poznatiji pod imenom Ballistic.

Ballisticu igre nisu nova stvar, štoviše, on je nekadašnji šampion. Na igrama je upoznao ženu, s kojom je dobio i sina. Stvar će krenuti po zlu kada u igrama pogine njegov član tima, ujedno i njegov šogor. Ta krivnja će ga toliko izjedati da će se povući u izolaciju, otjerati od sebe ženu i sina. Sve dok dvadesetak godina kasnije na reportaži ne čuje kako se njegov sin Nathaniel kvalificirao za igre. Tada će u John Wick manevru vratiti se iz penzije i u igre, ali pod uvjetom da njegov sin ne stupi nogom u njih. Nekako mi se čini da to neće baš biti tako.

Sve ovo je uvod za 17. sezonu koja će biti nazvana Arsenal. I kako je već postao običaj, malo po malo će se otkrivati detalji o stvarima koje dolaze. Za sada imamo trailer za sezonu s puno pucanja (ispod), te Stories from the Outlands video koji pokazuje sve što sam u zadnjem paragrafu govorio (iznad). Početkom svibnja dolazi i gameplay trailer kojeg ću dodati kada ga objave.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.