EA je najavio kako će predstaviti Battlefield 6 ove srijede, 9. lipnja u 16:00 po našem vremenu. Najava je došla preko tweeta u kojem vidimo desetsekundni teaser, u kojem zapravo ne vidimo ništa konkretnog. Ili barem ja ne vidim, samo Battlefield logo.

https://twitter.com/Battlefield/status/1399742535942258691

Već ranije je EA govorio kako im je vizija za ovaj nastavak fokusirana na nove konzole – PlayStation 5 i Xbox Series X|S. Kako će to biti pravo next-gen iskustvo unutar serijala, kako će biti na ogromnoj skali s masivnim bitkama. Bit će zanimljivo što to točno znači za prethodnu generaciju, pošto Battlefield 6 neće ostaviti PS4 i Xbox One iza sebe. Bit će dostupan i na njima, vjerojatno u inferiornijem izdanju. Dok će PC moći imati superiornije, ovisno o tome koliko ste uložili u svoje računalo.

Neke glasine kažu kako ćemo imati radnju smještenu u bliskoj budućnosti, dok je očekivano vrijeme izlaska (kao i obično) u zadnjem kvartalu ove godine.

Moram kazati kako je EA propustio dobru priliku predstaviti igru par dana ranije – 6.6. za Battlefield 6? Osim što bi možda netko vidio tri šestice i prozvao kompanijom zlom…


One thought on “Battlefield 6 bit će predstavljen 9. lipnja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.