Bethesda je na Microsoft E3 2018 konferenciji prikazala nedavno predstavljeni Fallout 76.

Potvrdili su kako je prethodnik u serijalu, kako će biti smješten u Zapadnu Virginiju. Igrači će igrati kao jedan od prvih preživjelih koji su izašli iz vaulta nakon nuklearne apokalipse. Igra izgleda osjetno manje postapokaliptična nego nastavci koje već poznajemo, također kažu kako će svijet biti 4 puta veći nego onaj kojeg ima Fallout 4.

Zatim su nešto kasnije na Bethesda E3 konferenciji kazali kako će igra biti potpuno online, no kako ćete moći igrati solo, ako tako želite. Premda će biti lakše igrati s drugim ljudima.

Kako će imati survival elemente, premda neće biti potpuno fokusirana na to, no da će isto tako imati i priču. Broj ljudi koje ćete sresti neće biti u stotinama, pošto je poanta da je broj preživjelih prilično malen. Gradnja se također vraća, uz naglasak kako možete graditi s prijateljima. Svijet je podijeljen u šest različitih regija, svaka sa svojim stilom, rizicima i nagradama. Uz nekoliko postrojenja s nuklearnim projektilima, s kojima možete napraviti štogod hoćete.

Za kraj – 14. studeni ove godine je datum izlaska.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.