Najavljena je prvi DLC za Borderlands 3. Njegov fokus će biti na nastavku priče, zvat će se Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot, te je na rasporedu 19. prosinca ove godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Kao što samo, prilično dugačko, ime DLCa kaže – fokus će biti na pljački. Onoj u kojoj za Moxxi idemo pljačkati Handsome Jackov kasino. Onaj smješten na svemirskoj stanici. Onaj koji odražava njegov stil života i prljave poslove po kojima je bio poznat. I to sve zato što joj je ukrao planove za građenje istoga. To i zato što želimo sav taj loot koji dropa.

Za pokrenuti DLC trebate doći do Sanctuary III u igri, te je DLC podešen za igrače koji su dosegnuli level 13. No naglasili su kako će nagrade i protivnici skalirati s vašim levelom kako bi svi mogli dobiti nešto iz ovoga. A osim toga dobit će neke sinove, predmete i emotove samom kupnjom DLCa.

Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot je prvi od četiri planirana DLCa fokusiranih na priču. Ujedno je i jedan od onih koji dolazi uz Season Pass. I dok je za pretpostaviti kako ćemo ga moći kupiti zasebno, za sada Gearbox nije dao nikakvu informaciju za to. No ima još mjesec dana do izlaska. Dovoljno vremena da saznamo koliko će zasebno koštati.

Najavljeni su i dodatci za sve igrače, neovisno da li nabavite DLC ili ne. Uključujući ‘raid-like’ iskustvo, kao i Mayham 4. Više o svemu tome na njihovom blogu. No možda će vas više zanimati kako ovaj vikend PS4 i Xbox One imaju besplatni vikend za Borderlans 3. Igrajte, a ako vam se svidi što ste igrali i kupite igru, progres se nastavlja tamo gdje ste stali.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.