Ovogodišnji Call of Duty bit će Modern Warfare 2, objavio je Infinity Ward. Ali ne onaj iz 2009 godine, niti njegov remaster. Nego nastavak na igru iz 2019. godine, koja je reboot serijala, a istovremeno ima vibru prethodnika.

Osim što smo dobili novi logo, to je sve što za sada znamo. Ostalo možemo samo pretpostaviti. Vjerojatno ćemo dobiti pogled na igru u idućih mjesec, mjesec i pol – negdje do onoga što smo prije znali kao E3 period. I izaći će oko studenog, ili kasno u listopadu. Detalje o samoj radnji ćemo pričekati.

Call of Duty nije baš imao dobrih zadnjih godinu dana. Vanguard je podbacio, a niti Warzone nije bio toliko popularan, tako da je broj igrača unutar franšize pao s 150 milijuna u ožujku 2021. godine na 100 milijuna u ožujku 2022. godine. Trećina manje. Vjerojatno je i pandemija imala svoj utjecaj na konačne brojke za 2021. godinu.

Kada već govorimo o brojkama, Blizzardove igre su pale na 22 milijuna mjesečnih igrača, zaključno s 31. ožujom ove godine. Prošle godine u studenom ta brojka je bila na 26 milijuna igrača.

Ovog puta (vjerojatno) nećemo imati No Russian.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.