Dodatne informacije (5. lipanj 2022.): Call of Duty: Modern Warfare 2 dobio je datum izlaska. Task Force 141 se vraća 28. listopada. Captain Price, Ghost, Soap i Gaz će dobiti društvo. Priključit će im se Alejandro Vargas.

Osim kampanje i multiplayera trebali bi dobiti DMZ mod u kojem bi fokus bio na izvlačenju mete, tako barem kažu glasine. A vjerojatno ćemo više saznati 8. lipnja kada nam dolazi trailer za igru. Do tada će nam ostati samo teaser.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1532391626370211841

Originalna vijest (2. svibanj 2022.): Ovogodišnji Call of Duty bit će Modern Warfare 2, objavio je Infinity Ward. Ali ne onaj iz 2009 godine, niti njegov remaster. Nego nastavak na igru iz 2019. godine, koja je reboot serijala, a istovremeno ima vibru prethodnika.

Osim što smo dobili novi logo, to je sve što za sada znamo. Ostalo možemo samo pretpostaviti. Vjerojatno ćemo dobiti pogled na igru u idućih mjesec, mjesec i pol – negdje do onoga što smo prije znali kao E3 period. I izaći će oko studenog, ili kasno u listopadu. Detalje o samoj radnji ćemo pričekati.

Call of Duty nije baš imao dobrih zadnjih godinu dana. Vanguard je podbacio, a niti Warzone nije bio toliko popularan, tako da je broj igrača unutar franšize pao s 150 milijuna u ožujku 2021. godine na 100 milijuna u ožujku 2022. godine. Trećina manje. Vjerojatno je i pandemija imala svoj utjecaj na konačne brojke za 2021. godinu.

Kada već govorimo o brojkama, Blizzardove igre su pale na 22 milijuna mjesečnih igrača, zaključno s 31. ožujom ove godine. Prošle godine u studenom ta brojka je bila na 26 milijuna igrača.

Ovog puta (vjerojatno) nećemo imati No Russian.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.