Phil Spencer je najavio kako će Call of Duty Modern Warfare 2 biti dostupan od prvog dana putem Xbox Game Pass programa, ali će biti dostupan i za PlayStation platforme od prvog dana. Kao i za preostale platforme na koje će igra doći

Informacija koju su mnogi čekali od kada je najavljeno da Microsoft kupuje Activision Blizzard. Ujedno informacija koja ima veze s tom kupnjom. Britanski CMA (Competition and Markets Authority) je najavio kako će ići u dodatnu provjeru tog ugovora i utjecaja na tržište, zato što su uočili stvari zbog kojih misle da će to imati utjecaja na tržište. Štoviše, baš je Call of Duty taj serijal za koji smatraju da bi mogao imati štetan utjecaj na tržište ako dođe do spajanja. Tako da je ovo samo potez kojim Microsoft želi pokazati da to neće biti tako.

Što to točno znači za ugovor oko kupnje? To znači da će proces biti nastavljen i da će se neke stvari dublje ispitati. I dalje je vjerojatno da će se taj ugovor odobriti, samo će trajati malo dulje nego što su planirali, pošto je ovo nešto što nisu očekivali. Zloglasni Bobby Kotick i dalje vjeruje kako će dogovor biti postignut prije lipnja 2023. godine. Takva izjava ne čudi, zato što je takva izjava izrečen kako bi se napravio pritisak na DMA da se to odradi što prije.

I dok čekamo što će tu biti, čekamo 15. rujan kada ćemo saznati nove informacije o Call of Duty Modern Warfare 2. A onda čekamo 28. listopad kada će igra izaći.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.