Sjajni i rekordni dani za Call of Duty Modern Warfare 2. U prva tri dana na tržištu premašili su 800 milijuna dolara, objavio je Activision.

Time su oborili rekord koji je unutar serijala držao Modern Warfare 3 iz 2011. godine, koji je bio 775 milijuna unutar pet dana. Malo veća zarada, dva dana kraće, kao i malo apsurdna situacija gdje je dvojka izašla 11 godina nakon trojke. No to je zato što je serijal dobio reset no zadržao ime. U isto to vrijeme, PlayStation je objavio da je igra bila najbolji lansirni start za neki Call of Duty na njihovoj platformi. Što je prilično indikativno nakon što su iz Microsoft rekli da planiraju nastaviti izdavati Call of Duty na PlayStationu jednom kada (i ako) se dovrši akvizicija.

Novi tjedan je donio još jedan rekord, a to je vrijeme potrebno da se dođe do jedne milijarde. Do sada je taj rekord držao Black Ops 2, njemu je trebalo 15 dana za taj podvig. Modern Warfare 3 je to napravio za 10 dana. I sve to prije nego što je došao Warzone 2.0, koji dolazi 16. studenog ove godine, što će vjerojatno podebljati taj iznos. Taman da Bobby Kotick može kupiti novu jahtu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.