Dodatne Informacije (20. lipanj 2022.): Stigao je i gameplay trailer za Call of Duty: Modern Warfare 2. Točno je ono što ste mogli očekivati, puno akcije, puno pucanja i jedna večer na nemirnom moru kraj naftne platforme.

Originalna vijest (9. lipanj 2022.): Stigao je očekivani trailer za Call of Duty Modern Warfare 2. Velika potvrđena vijest je ono što su glasine govorile zadnjih desetak dana. Call of Duty se vraća na Steam, 28. listopada za kada je zakazan izlazak igre. Uz PC očekuju nas PlayStation i Xbox verzije za ovu i prošlu generaciju. Task Froce 141 krenut će u novu pustolovinu s puno metaka.

Prošlo je pet godina od kada je Call of Duty prešao na Battle.net platformu, tamo će i dalje biti dostupan, samo će biti dostupna i Steam verzija. Za pretpostaviti je kako će omogućiti zajedničko igranja igrača s tih platformi, iako to nije potvrđeno. Pogotovo kada su omogućili igranje onih s konzole s onima na računala, često uz dosta prigovora, što na periferije, što na količinu varanja koje PC zna donijeti u ekosistem.

Prije 13 godina je došla igra istog imena. Kao i ovu, potpisuje je Infinity Ward, dok će PC verziju optimizirati Bennox. Krajem godine igra će dobiti Warzone 2.0, nešto nakon samog izlaska igre. Tu nas očekuje jedna velika promjena, a ona kaže da je došao kraj prenošenja progresa iz igre u igru nego se s ovime kreće iz početka. Oprostite se sa svime što ste skupili. Odluka koja se meni ni najmanje ne sviđa, pogotovo u situaciji gdje imamo sve više naslova koji ulaze u live service prostor, gdje bi taj progres trebao ciljati barem na dvoznamenkasti broj godina koliko će biti podržavan.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.