Paradox i Colossal Order najavili su najnoviju ekspanziju za Cities: Skylines nazvanu Campus. Kao što i samo ime kaže, veliki naglasak će biti na kampuse.

Kampusi će sticati reputaciju s kojom će privlačiti dodatne studente, a koji će biti fokus to će biti isključivo na vama. Kreirajte akademska djela kako bi otključali nove građevine. Bit će pet tipova sportova na koje ćete se moći fokusirati. Američki nogomet, košarka, bejzbol, atletika te plivanje. Upravljanje timom, zapošljavanje trenera, prodaja karti, nagrade za pobjede, kao i nezaobilazne navijačice.

Devet predmeta / grana na koje ćete moći staviti naglasak, kao i muzej u kojeg ćete moći staviti svoja znanstvena dostignuća, sedam novih achievementa, baš koliko i novih politika s kojima ćete moći definirati kakvo će biti obrazovanje u vašem gradu i pet novih mapa. I sve to će nam doći prilično brzo – 21. svibnja ove godine.

Bez obzira kupili DLC ili ne, dolaze dvije knjižnice, žuti školski autobus koji će voziti ulicama, titule za vaše građane, kao i industrijske politike. Sasvim dobra količina besplatnih stvari koja će poboljšati igru kroz update. Dok oni koji žete dodatno kupiti imati će na raspolaganju dvije radio stanice (svaka sa 16 novih pjesama) kao i paket s 32 nove građevine te 15 znakova i logoa koji će staviti fokus na studentski život.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.