Finski razvojni studio Colossal Order i njihov trenutni izdavač Paradox Interactive najavili su datum izlaska za Cities Skylines ekspanziju imena After Dark – 24. rujan za PC, Mac i Linux.

Glavna stvar koju After Dark donosi je ciklus dana i noći koji će itekako utjecati na razvoj vašeg (vele)grada. Promet će se smanjiti, ali će se stopa kriminala povećati. Bez brige, stižu i zatvori kamo ćete ih moći pospremiti, stižu i porezi, a svi znamo kako ljudi vole poreze, biciklističke staze i još ponešto toga.

Iz studija kažu kako ciklus dana i noći nije bilo tako lako napraviti kako će neki na prvu loptu pomisliti. Svaka zgrada dobila je nove teksture kako bi se prilagodila noćnom životu grada., tu su i sitnice kao neonski znakovi ili signalna svijetla kako grad noću ne bi bio dosadan.

Cijena ekspanzije bit će 14,99 dolara, nekako je za pretpostaviti kako će Europa platiti istu cifru samo u eurima. Potražnja bi mogla biti velika, Cities Skylines u prva 24 sada prodan je u četvrt milijuna primjeraka, što je rekord za neku igru koju izdaje Paradox. Nakon manje od tjedna dosegnuli su pola milijuna, a nakon mjesec dana dosegli su i taj okruglo platinasti milijun. Steam Spy kaže kako bi trenutna brojka mogla biti oko milijun i pol.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.