Razvojni studio Colossal Order je kazao da im je najveće žaljenje vezano uz Cities: Skylines 2 to što su lansirali igru bez mod podrške. Na forumu su objasnili kako će izgledati njihov novi sistem gledanja na stvari gledano kroz komentare zajednice.

Dvije su velike stvari koje je studio najavio – to da neće biti moding podrške i što će imati probleme s performansama same igre onog trena kada izađe. Nešto što je vrištalo ‘treba nam još vremena’. I mislim da je igra trebala biti odgođena, jer publika koju takva igra zanima će imati strpljenja i čekati. Što je odluka Paradoxa kao izdavača.

Sve to se dogodilo – lansiranje igre je bilo kaotično, a iz studija kažu kako bi rado bili u drugačijoj poziciji, no ne mogu promijeni povijest. Nitko ne može promijeniti povijest, ali barem je povijest video igri dovoljno dugačka da su mogli naučiti iz tuđih grešaka.

Umjesto kompletne odgode dobili smo odgodu konzolaške verzije, za koju još uvijek nemamo datum. Pa odgodu ekspanzija, koje su polako krenule s najavama, ali ne i sa izlascima.

Bazirano na komentarima zajednice kreće se gledati u promijene za vrijednost ploha, održivost zona, sistem edukacije, više transparentnosti u ekonomski sistem kao i mnoge druge stvari. No kažu kako su mali tim od svega 30 ljudi da to neće ići tako brzo, da će raditi najbolje što mogu i da će samo vrijeme pokazati da li mogu okrenuti negativne recenzije koje su dobili.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.