Crowfall je dobio datum izlaska – 6. srpnja ove godine za PC.

Nakon što su 2015. godine uspješno okončali Kickstarter kampanju, te skupili još dodatnog novca na službenim stranicama, napokon je došlo vrijeme da ovaj PvP fokusirani MMO službeno izađe. I moram priznati da je na prvu loptu ovaj MMO malo čudan.

Riječ je o fantasy igri gdje se borite protiv drugih igrača, a poanta je da se te borbe održavaju u različitim svjetovima, koji imaju različita pravila i različita trajanja. Uz jednu ključnu stvar, svi osim jednog svijeta imaju kraj. Točnije, u nekom trenutku će svijet biti uništen i bit će jasno tko osvojio taj svijet. Pobjede i porazi. Neovisno traje li svijet jedan dan ili jednu godinu.

Pobjednici dobivaju najbolje nagrade, a sa njima odlaze u Eternal Kingdom, onaj jedan svijet koji je stalan, u kojem ti likovi žive, i iz kojeg se bira kuda ćete dalje. Kako pobjednik uzima sve, nije lako biti sam, pa su frakcije i guilde ključan dio igre. Svjetovi pak imaju različita pravila gdje možete imati borbe u battle royale stilu, pa sve do 100 na 100 borbi.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.