ivermectin tabletta házipatika ivermectina falso ivermectina para carrapato cachorro kobe ivergot ivermectina nombre comercial plm ivermectina inyectable para humanos ivermectina plm mexico ivermectin covid studies 2021

Paradox je odlučio proširiti svoje područje djelovanja na igre na ploči. I dok imaju nekoliko njih u planu, za sve svoje velike naslove, prvi kojeg su najavili je Crusader Kings igra na ploči.

Za izradu i izdavanje igre izabran je Free League Publishing. Oni su napravili igru koja je smještena u srednji vijek, u kojem se igrači bore za teritorij, imaju vojsku, političku moć, religiju, a istovremeno pokušavaju zadržati svoju dinastiju jakom, uz puno prevrtanja i intrige. Sve ono što čini Crusader Kings 2 sjajnom igrom.

Kako bi izdali igru krenuli su na Kickstarter gdje traže 57,124 dolara (što je preračunato pola milijuna švedskih kruna). U trenutku mog pisanja vijesti skupili su skoro 140 tisuća dolara, znači više od duplo nego što je bio traženi iznos, a to je osiguralo već tri dodatna cilja. Trenutni plan izlaska je u studenom ove godine.

Crusader Kings nije jedini u planu, Europa Universalis, Hearts of Iron i Cities: Skylines igre na ploči su također u planu.


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.