Bungie je najavio detalje za nadolazeću Destiny 2 ekspanziju nazvanu Warmind.

Mnoge stvari će biti poznate Destiny igračima, recimo Mars koji će biti mjesto radnje. Hellas Basin će biti mjesto na tom planetu gdje ćemo krenuti u potragu za Rasputinom, ultra naprednom umjetnom inteligencijom za koju smo nekada mislili kako obitava u Old Russia zoni. Probuđeno računalo će pokrenuti niz događaja, koji uključuju topljenje ledenih kapa i nastanak novih ledenih neprijatelja.

Tu je i novi video u kojem Ana Bray kreće u istraživanje misterija Rasputina, a video, po običaju, izgleda vrlo dobro.

Po pitanju modova tu je Escalation Protocol, koji je zapravo horde mode borba protiv valova sve jačih i jačih protivnika. Funkcionirat će kao javni događaj u kojeg se bilo tko može uključiti, samo s razlikom da ovaj neće biti na tajmeru, nego ćete ga moći posjetiti kada god i koliko god puta hoćete. A imate ćete i razloga za to – egzotična oprema. Bit će sedam valova, svaki sa bossom na kraju, uz naglasak kako će zadnji val imati unikatnog bossa, s unikatnim sposobnostima, koji će se rotirati na tjednoj bazi. Bit će pet takvih neprijatelja.

No nemojte misliti kako će to biti mačji kašalj, ideja iza ovog moda je utišati kritike koje su govorile kako je igra prelaka. Stoga, očekujte izazovne borbe.

Warmind dolazi 8. svibnja, s kojim kreće treća sezona za Destiny 2, a onda bi mogla razveseliti PvP igrače koji napokon dobivaju rankove. I to dva. Prvi ja Valor, koji se dobiva igranje, pobjede donose više i nikada ne gubite bodove. Ideja iza njega je imati rank koji samo pokazuje koliko ste puno igrali. Drugi je Glory, u kojem rank raste i pada pobjedama odnosno porazima. Isto tako, ima sistem u kojem dobivate više bodova ako ste na nizu pobjeda (to ima i Valor), no više gubite ako ste na nizu poraza. Također nešto što je zajednica tražila.

Oružje koje će biti dostupno na rang nagrada za PvP entuzijaste

Naravno, tu su i posebne nagrade vezane uz rank, a i prestiž opcija, jednom kada dosegnete maksimalni rank u Valoru. Tu su još privatni mečevi, novi emotovi, promjene na egzotičnim predmetima kako bi bili korisniji.

Hoće li Warmind i sve oko njega vratiti ljude u Destiny 2? To ćemo tek vidjeti. Napravljeni su neki dobri potezi, no neke fundamentalne stvari koje se zajednici ne sviđaju, još uvijek funkcioniraju na stari način.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.