Dodatne informacije (2. lipanj 2022.): Diablo Immortal je izašao na tržište. Dostupan je potpuno besplatno za PC i mobilne uređaje, ali budite spremni na mnogo mikrotransakcija. Koliko puno? Saznajte ubrzo, pošto smo u procesu recenzije.

Originalna vijest (2. svibanj 2022.): Prošli tjedan Blizzard je najavio kako će Diablo Immortal doći 2. lipnja. Osim dosadašnji mobilnih verzija, koje je izazvala hrpu gnjevnih reakcija kada su je najavili na Blizzconu 2018, najavili su kako dolazi i na PC. Uz cross play opciju između platformi.

Izgleda kako su se odlučili za PC verziju pošto su znali da će mnogi probati emulirati igru. Dolazi sa šest klasa, jedino je Witch Doctor taj koji iz Diablo 3 nije našao mjesto u ovoj postavi. Možda dođe kasnije? Radnjom će biti smještena između drugog i trećeg nastavka igre. Dostupna je i pred registracija, gdje imam veliku zamjernu što oko mjesec dana prije izlaska cijena igre nije poznata.

Sve ovo mi daje bolju vibru (i interes) za Diablo Imortal nego što je dala ona prva najava od prije tri i pol godine. Isto tako, mišljenja sam kako nam ova najava govori kako Diablo 4 neće doći barem još godinu dana.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.