Prema informacijama analitičke kompanije, Diablo Immortal premašio je preko 100 milijuna dolara i 30 milijuna igrača. Toliko su igrači potrošili u dva mjeseca od kada je igra izašla na tržište. I to je sve bez kineskog tržišta na koje je tek došla, gdje je na broju jedan download lista. Za očekivati je kako će te brojke postati još bolje za Bliizard i NetEase, kao tržište koje je spremno trošiti puno više nego druga.

Dobar uspjeh za igru, ali i veliko nezadovoljstvo među igračima. Pogotovo onima koji su probali igrati bez plaćanja i shvatili da to nema nikakvog smisla koliko je igra napravljena da nemaju gotov nikakve šanse. Ispada da nisu samo oni nezadovoljni nego da i bogati plaću. Jedan kreator sadržaja, koji je potrošio stotinu tisuća dolara na Diablo Immortal objavio je video u kojem govori kako razmišlja o tome da potraži pravnu pomoć za povrat novaca. Zato što je došao do točke gdje nema više s kime igrati.

Jadan on. Moje mišljenje je o tome da je dobio točno ono što je zaslužio. Svjesno je ušao u igru koja je napravljena na pay to win modelu, potrošio je količinu novaca o kojoj običan čovjek može samo sanjati i sada se buni? Čestitam, upravo si pobijedio u pay to win igri. Dosegnuo si točku gdje si toliko iznad drugih da nemaš više sa kime igrati. Nemreš igrati battleground, ne zbog sebe, nego zato što ostali nemaju nikakve šanse doći do te točke, dok je istovremeno jako malo budala koje su spremne toliko potrošiti. Ili ima, njegova šačica prijatelja u guildi. I to igrati na način da zgazi sve one jadnike koji nisu imali platiti koliko je on platio. Nije najbolje rangiran zato što je najbolji, nego zato što je najviše platio.

Za takve bi trebao biti poseban krug pakla. Ako se slažete sa viđenjem, slobodno otvorite video koji sam linkao i kliknite dislajk.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.