Prvo pitanje koje ćete imati je zašto u srijedu objavljujem što je bilo u utorak. Iduće će biti gdje su flash vijesti za ponedjeljak? Srušili su mi se Windowsi i računalo mi je praktički bilo beskorisno, dok sam ga ponovo postavio i osposobio za rad (mrzim to što imamo spor internet) prošlo je ponešto vremena. Ponedjeljak nije imao relevantnih vijesti da bi mu se vraćao, al utorak je. Zato evo vijesti od tog dana, prije nego postavim srijedu.

Civilization: Beyond Earth dobio je Rising Tide ekspanziju, a odmah se pojavio vrlo zanimljiv bug u diplomaciji. Neću ulaziti u detalje, samo ću vam reći kako je bio jako iritantan te je promptno ispravljen.

Igra o napuštenim psima Home Free, o kojoj sam pisao neki dan, dolazi na PlayStation 4.

Rocket League se vraća u budućnost – idući tjedan nam stiže nam novi DLC koji donosi legendarni DeLorean iz popularnog serijala filmova.

Bloodborne Game of the Year izdanje koje uključuje nadolazeću ekspanziju The Old Hunters dolazi 27. studenog. Sama ekspanzija dolazi tri dana ranije s tri nova područja, 10 novih oružja, transformaciju u zvijer i još ponešto.

Volite Friday the 13th serijal filmova? Evo vam i nova licencirana igra za njega, to jest, bit će ako prođe Kickstarter kampanju. Za sada su na dobrom putu s više od trećinom od traženih 700 tisuća dolara. Moći ćete igrati kao Jason Voorhees ili kao jedan od sedam tinejdžera u asimetričnoj multiplayer igri. Premda me premisa igre ne zanima, moram priznati kako izgleda prilično solidno.

Koliko je Star Wars Battlefront popularan? Izgleda jako pošto je preko 9 milijuna ljudi zaigralo betu. Ipak, beta je besplatna, punu igru se treba platiti pa će ta brojka gotovo sigurno (barem u početku) biti manja.

Originalni Deus Ex upravo je dobio besplatan mod imena Revision koji podiže grafiku i kvalitetu zvuka ovog klasika na jedan zavidni nivo. Mod su odobrili Square Enix i Eidos Montreal.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.