Tatsumi KimishimaNintendo je dobio svog petog predsjednika u 125 godina kompanije. Prošlo je dva mjeseca od kada je Satoru Iwata preminuo (počivao u miru) i bilo je vrijeme da nekoga stave na čelo kompanije. Ime koje ćete morati zapamtiti je Tatsumi Kimishima (65 godina, na slici desno). Taj posao preuzima ove srijede, do tada će raditi na svojoj trenutnoj poziciji šefa ljudskih resursa. Prije toga bio je predsjednik Nintendo Amerike, prije nego je Reggie Fils-Aime postao jedno od lica Nintenda. Hoće li i Kimishima biti lice kompanije? Do sada nije bio jako medijski eksponiran i bit će zanimljivo vidjeti kakav će on predsjednik biti. U svom životopisu još ima rad u Pokémon kompaniji i ponešto (čak 27) godina rada u bankarskom sektoru. Sretno u radu.

Konami je ispravio save bug za Metal Gear Solid V o kojem sam vam govorio prije kojeg dana. Za sada su ispravili samo PS4 i PC verziju igre, ostale platforme još će malo pričekati.

Ako je suditi prema PEGI rejtingu Ape Escape 2, Dark Chronicle i Twister Metal: Black dobit će remasterirane verzije za PlayStation 4. To bi bile prve PS2 igre za PS4, do sada su samo bile za PS3. Sony za sada nije ništa potvrdio niti negirao.

Dark Souls 3 dobio je datum izlaska… U Japanu. 24. Ožujka stiže PS4 i Xbox One verzija, najavio je From Software. PC verzija nešto kasnije. Što to znači za nas u Europi? Zadnje dvije igre Bloodborne i Dark Souls 2 izašle su u istom tjednu kao i u Japanu. Možda nam TGS otkrije malo više.

StarCraft 2 Legacy of the Void dobio je datum izlaska, no o tome već i vrapci na grani sve znaju. Al još jednom pogledati trailer neće škoditi.

Need for Speed PC verzija odgođena je za iduću proljeće iduće godine. Dobra vijest u tome je što će sav sadržaj koji u međuvremenu izađe biti dostupan besplatno na PC verziji. PS4 i Xbox One verzija dolaze petog studenog. Razlog odgode je optimizacija.

League of Legends stavio je misteriozan video na Facebook za kojeg pretpostavljam kako je teaser za novog heroja.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.