Nintendo je odlučio odgoditi Star Fox Zero tek za iduću godinu. Wii U ekskluzivna igra trebala je doći u drugoj polovici studenog. Razlog je standardan, trebaju još vremena kako bi dovršili igru kako bi bila onakva kakvom su je zamislili.

Kada smo već kod Nintenda, pojavila se informacija kako je kompanija patentirala kontroler koji ima scroll shoulder buttone. Za pretpostaviti je kako je to za nadolazeću misteriju NX konzole.

Monster Hunter X (čitati ‘Cross’, a ne deset) imat će igrive mačke. Najava je došla na TGSu, a igra je u Japanu izlazi koncem studenog ove godine. Informacije kada će je zapad dobiti nisu ni približno poznate.

Ranije ovog mjeseca Sony je najavio dolazak Uncharted paket PlayStation 4 konzole za Sjevernu Ameriku. Sada smo dobili potvrdu kako će i Europa dobiti taj paket u 500 GB i 1 TB verziji. Izgleda kako oba paketa sadržavaju novu verziju konzole, ona koja malo manje troši i manje buči.

Informacije kazuju kako Konami trenutno nema u planu izradi novih AAA naslova izuzev Pro Evolution Soccer serijala. Navodno je i direktor tehnologije Julien Merceron napustio kompaniju. Nedavno je isto morao napraviti Hideo Kojima, a jedan od serijala kojeg bi odluka stopiranja AAA razvoja pogoditi je upravo Metal Gear.

Stiže nam novi Rocket League DLC, još dva nova autića za jednu od najboljih nogometnih igri današnjice. Bit će tu još sadržaja, a bez obzira da li kupite doći će i nove arene u kojima ćemo se napucavati loptom. Steam verzija premašila je milijun prodanih primjeraka (!!!), a sveukupan broj igrača je preko 6 milijuna. Ipak je igra bila dio PlayStation Plus kolekcije.

15 minuta Total War Warhammer gameplaya je uvijek super stvar. Jedino (za mene) je nezgodno što su Dwarfovi u glavnoj ulozi.

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.