Novi tjedan pa krenimo s lijepim stvarima. Age of Mythology dobit će (nakon punih 13 godina) novu ekspanziju. Ona će se zvati Tale of the Dragon, detalji će biti predstavljeni 2. listopada i bit će dostupna za remasteriranu verziju. Ovo me zaista jako veseli.

Drew Karpyshyn se vratio u BioWare. Kompaniju je napustio 2012. godine kako bi se fokusirao na pisanje knjiga, prije toga bio je jedna od glavnih pisaca za Mass Effect 1 i 2 te Star Wars Knight of the Old Republic.

Prison Architect napokon je dobio službeni datum izlaska – 6. listopad ove godine.

Super Mario Maker može biti težak, ali svaka prepreka se može proći. Ovo je do sada najteži nivo, osobi (koja je speedrunner i stručnjak za ovakve stvari) je trebalo četiri sata da ga prođe. Na globalnoj razini bilo je preko 11 tisuća pokušaja prelaska i (za sada) samo jedan uspješan.

Square Enix je najavio kako peta (ujedno i zadnja) epizoda za Life is Strange dolazi 20. listopada ove godine, to će biti najdulji razmak između dvije epizode do sada.

Dungeon Defenders 2 dolazi idućeg tjedna na PlayStation 4 u pred alfa verziji. Napravljena je podrška za kontroler te lokalni co-op za dva igrača. PC Verzija u Early Access fazi je od prosinca prošle godine, a Trendy Entertainment kazao je kako će budući sadržaj prvo doći na PC verziju, pa tek nešto kasnije za PS4.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.