Sword Coast Legends izaći će 20. listopada, što je već druga trotjedna odgoda. Razlog je poliranje nakon komentara zajednice, pa vi to protumačite kako god želite.

Them’s Fightin’ Herds je igra čudnog imena i još čudnije ideje, to jest, biti će ako prođe njihova Indiegogo kampanja. Riječ je o 2D fighting igri u kojoj su likovi svjesne četveronožne životinje. Ja ovo želim gledati na nekom od budućih EVO turnira, stoga vi pogledajte barem o čemu se radi.

Kako napraviti dobar sadržaj za noć vještica? Team Fortress 2 shvatio je kako nema smisla izmišljati toplu vodu, zato će ove godine staviti sve dosadašnje. Nemaju vremena trošiti na to kada tim radi na novom sadržaju koji bi trebao doći do kraja godine.

System Shock proslavio je 21. Rođendan na lijep način, najavljen je Enhanced Edition. Bolje rezolucija, popravljeni neki bugovi koji postoje od samog izlaska igre i još ponešto. Možete je nabaviti na GOG.com gdje je trenutno na 20 posto popusta, duplo ako imate System Shock 2.

Batman Arkham Knight dobiva veći DLC Catwoman’s Revenge u kojem igrate (zvuči nestvarno) kao žena mačka. Dolazi nam idući mjesec. Danas je pak dobio dva manja, koja donose dodatne izazove i jednu novu misiju. Usput, PC verzija još nije moguće kupiti. Toliko su loš posao odradili s njom.

Prekrižite 8. prosinac, Hitman dolazi tek u ožujku iduće godine, najavio je IO Interactive. Ništa čudno s obzirom na to kako je model igre prilično čudan, ili je samo čudan način na koji ga prezentiraju. Samo kažu kako će level u Pariz biti šest puta veći nego najveći u Absolutionu.

Želite li vidjeti što dolazi za Heroes of the Storm? Evo video:

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.