Microsoft je najavio kako će njihov kreacijski softver za igranje Project Spark napustiti model mikrotransakcija 5. listopada ove godine. Bit će besplatno dostupan svima, baš kao i sve što se do sada naplaćivalo. Niti će biti novih stvari koje će se naplaćivati. Meni ovo izgleda kako igra pokušava opsati.

Europa bi u petak trebala dobiti Tony Hawk’s Pro Skater 5. Iz Sjeverne Amerike, koja ga je dobila danas, javljaju kako je igra teška 4,6GB, a prvi patch ima čak 7,7GB – puno više nego sama igra. Izgleda da je to odraz  kompletne promijene grafičkog stila koji je igru pogodio u zadnjih par mjeseci. Pričekat ću izlazak igre kao bih vam rekao konačan dojam.

Prošli tjedan nisam imao datum, sada imam – Hitman dolazi 11. ožujka 2016. godine. Izaći će s tri lokacije – Pariz, Sapienza (Rim) i Marakeš dolaze odmah, a kroz njih će biti i šest misija kampanje. Tu će biti oko 800 meta koje možete asesinirati, a svaki mjesec nakon izlaska trebali bi dobiti još jednu lokaciju. Travanj nas vodi u Tajland, svibanj u SAD dok u lipnju putujemo u Japan. Moći ćete kupiti samo ono što dolazi odmah po manjoj cijeni od 35 dolara ili sve odjednom po cijeni od 60 dolara, što je standardna cijena pune igre.

PlayStation 4 će sutra dobiti idući veliki update numeriran s 3.00. Dolazi pregled događaja po igrama, baš kao i zajednica koje će pomoći pronaći suigrače. Dolazi opcija direktnog prenošenja videa na Youtubu kao i opcija postavljanja kratkog videa na Twitter. Pogledajte video koji pokazuje sve to o čemu pričam.

Rollercoaster Tycoon World  dolazi 10. prosinca na PC. Veselja nema, igra je najavljena prije godinu dana, a do sada su već dva puta mijenjali studio koji je radi. Dodajte na to fijasko u obliku mobilne igre iz istog serijala koja nam je došla ranije ove godine, jasno je zašto će potencijalni interes biti nisko.

Wildstar je danas krenuo sa svojim free-to-play modelom. Pričekajte koji dan, koliko čujem imaju malih problema sa serverima.

Povodom trideset godina filmskog serijala Telltale donosi  svoju epizodnu igru Back to the Future na PlayStation 4, Xbox 360 i Xbox One. 16. listopada u Europi u fizičkom i digitalnom izdanju.

 

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.