Batman Arkham Knight PC verzija napokon je dobila toliko očekivani patch koji bi trebao popraviti većinu problema s kojom se igra suočila prilikom izlaska. Trebali su samo odgoditi igru, a ne ovako se osramotiti i naštetiti si ugled znajući kako je optimizacija loša.

Kako nagovoriti ljude na kupnju ekspanzije? Destiny je odlučio idući tjedan dati svim igračima pristup PvP sadržaju koji će doći u ekspanziji kako bi ga probali. Nakon izlaska The Taken King ekspanzije taj sadržaj će biti dostupan samo uz posjedovanje iste.

Total War Warhammer je dobio svoju posebnu vijest u kojoj je Dwarves trailer.

Fallout 4 imat će preko 110 tisuća linija teksta, više nego Fallout 3 i Skyrim zajedno. Baš me zanima koliko njih pripada protagonistu koji će po prvi puta govoriti. I da, Three Dog neće imati niti jednu zato što nije u igri.

Još jedan dobar vikend za besplatno igranje na Steamu – Killing Floor 2 i Evolve. Ovu potonju nemam, a već je neko vrijeme želim probati.

The Witcher 3: Wild Hunt bi trebao dobiti update koji će dodati dodatne linije teksta u opcijama romanse. Ako vam to nije razlog da ga napokon nabavite, možda će 30 posto popusta na GoG.com biti.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.