Jedan od velikih otkaza 2014. godine napokon je dobio svoj sudski epilog. Dugogodišnji kompozitor Bungievih naslova Marty O’Donnell dobio je parnicu dokazavši kako je otprilike pola godine prije izlaska Destinya otpušten bez razloga. Od sada će Bungie morati plaćati naknadu za korištenje njegovih skladbi u samoj igri, prva rata iznosi ‘malenih’ 140ak tisuća dolara, i vratiti mu nepravedno oduzete dionice kompanije.

Ubisoft nema takvih problema. Oni trenutno razmišljaju što sve staviti u svoj zabavni park kojeg bi trebali otvoriti 2020. godine u Kuala Lumpuru (Malezija). Hoće li deset tisuća kvadratnih metara biti dovoljno za svu hiperprodukciju Assassin’s Creed naslova? Već postoji Rabbids bazirana atrakcija u jednom zabavnom parku Francuske.

Sony je najavio paket koji sadržava 500GB PlayStation 4 konzolu i kolekciju Uncharted igri, za sada samo za Sjevernu Ameriku uz veliku mogućnost izlaska u Europi. Datum izlaska isti kada i sama igra – 9. listopad.

The Swindle dolazi ovog četvrtka na Wii U. Prvih dva tjedna bit će na 15 posto popusta.

Shigeru Miyamoto obznanio je izradu Pikmina 4. Štoviše, kazao je kako je kraj izrade prilično blizu, premda nam nije otkrio hoće li Wii U dobiti malo ljubavi ili će igra biti za misterioznu NX konzolu. Za razliku od Super Mario Galaxy 3 koji sigurno neće izaći prije iduće konzole, no o tome pročitajte u posebnoj vijesti.

Za ovu nogometnu sezonu imat ćemo čak tri Football Manager igre. Glavna stvar je Football Manager 16 koji dolazi na petak 13. u studenom. Bit će puno sitnih dodataka, no dva koji valja izdvojiti su fantasy draft opcija i opcija kreiranja vlastita kluba. Zgodno. Zatim će doći  Football Manager Touch koji je zapravo samo Classic mod dostupan za PC i tablete uz Cross-save opciju,on bi trebao doći prije Božića. Za kraj, posebno za mobitele bit će Football Manager Mobile.

I za kraj, Hearthstone video. Pogledajte što su dva igrača smislila.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.