Bethesda je najavila Season Pass za Fallout 4 po cijeni od 30 dolara. Najavili su kako ćemo u njemu dobiti sve DLCove koji izdaju, možda to bude samo jedan pa ponuda bude grozna, a možda ih bude stotinu pa će ponuda biti itekako sjajna. Očekujem kako će ponuda biti bliža ovom drugom, gledajući po Falloutu 3 i Skyrimu. Prvi DLC doći će početkom 2016. godine, nekoliko mjeseci nakon samog izlaska igre.

Minecraft je dobio update u kojem Windows 10 i Pocket korisnici mogu igrati zajedno.

Armikrog je još malo odgođenm trebao je biti prošli mjesec, trebao je biti početkom ovoga, a sada je novi datum 30. rujan.

Total War Attila dobit će tri nove igrive frakcije i preko 50 novih jedinica. Empires of Sand Culture Pack dolazi idući tjedan na po cijeni od 7,49€ uz privremeni popust od 10 posto. Za one koji neće platiti DLC doći će update koji donosi neke modifikacije.

Gage Chivalry Pack je DLC za Payday 2 koji donosi srednjovjekovno oružje u igri, u dogovoru sa sjajnim Chivalry: Medieval Warfare. Pljačkati banku kopljem i samostrijelom? Zvuči zabavno. A tako i izgleda.

Dota 2 dobila je update koji donosi Dota levele, oni će biti odraz vašeg iskustva i uspjeh preko trofeja. Igrači koji su već uložili tisuće sati dobit će level na temelju do sada skupljenih trofeja. Osobno nisam uložio toliko puno vremena u igru pa sam ipak level 9. Bravo za mene. Osim toga, update donosi još neke stvari, kao i Compendium predmete koji su trebali naknadno doći.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.