ivermectina dosis en nios ivermectin usp 12 mg tablet uses in hindi ivermectina gocce revectina genérico preço ivermectin for deworming dogs medicamento securo ivermectina

Još nam je na E3, za vrijeme PC Gaming Showa, Microsoft dao jaku indikaciju kako bi mogli vidjeti novi nastavak Age of Empires serijala na Gamescomu. I baš to se dogodilo. Najavljen je četvrti nastavak serijala kojeg izrađuje Relic Entertainment, studio poznat po Dawn of War i Company of Heroes serijalima. Teško je suditi na temelju do sada viđenog, pošto smo dobili samo trailer koji se nalazi ispod. S jedne strane imamo serijal koji je zadnji numerirani nastavak dobio 2005. godine, no isto tako smo imali i slučaj remasterirane dvojke koja je dobila ekspanzije. A za dva mjeseca dobivamo i remaster originala. U svakom slučaju, mislim kako postoji interes za ovime.

Iduće nam je još jedna strategija, što je i tema ovog skupa vijesti. Ubisoft i njemački Blue Byte najavili su novi nastavak Anno serijala. Prvi puta nakon 2010. godine vratit ćemo se u prošlost, pošto su zadnje dvije igre bile smještene u budućnosti. Anno 1800 je puno i prilično pamtljivo ime igre. Jedino što još znamo je da je igra u planu za zimu iduće godine.

Kada smo već kod gradnje grada, sjajni Cities Skylines najavio je svoju iduću ekspanziju nazvanu Green Cities. Ideja ove ekspanzije je donijeti više zelenila u grad, biti malo osvješteniji prema okolišu i planeti. Nove građevine, nove mape i scenariji, alternativne opcije za pojedine stvari kao i električni automobili. Osobno je jedva čekam pokrenuti, a još nisam stigao pokrenuti niti prošlotjednu (mini ekspanziju) koja donosi koncerte u grad… Ah…Bit će vremena.

I za kraj ovog pregleda sam vam ostavio malo drugačijeg tipa strategije, one u kartaškoj igri. Gwent sa svojom kampanjom nazvanoj Thronebreaker . Da, dobro ste čuli – kampanjom. Nisam siguran kako će to funkcionirati, no svakako ovo treba imati na radaru. Zbilja bih trebao zaigrati ovo, odavno sam instalirao.


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.