Kada je Pokémon kompanija najavila Pokémon Legends: Z-A najviše obrva je podigao sam naslov YouTube videa koji kaže kako igra dolazi simultano diljem svijeta 2025. godine. To da igra izađe svuda u isto vrijeme već je godinama posve normalno. Čak i unutar Pokémon serijala postalo je potpuno normalno, Pokémon Legends: Arceus kao prethodnik ove igre je imao tu situaciju.

Postalo je pitanje govori li to zapravo o tome kako ćemo do tada već imati iduću Nintendo konzolu. Nešto o čemu se već neko vrijeme priča, pa da simultano znači i za sve uređaje. Sanjarenje pak može postaviti pitanje hoće li Pokémon igra doći na neke druge (konkurentske) uređaje. Tu je još uvijek odgovor ne.

Sama igra nas vodi u Lumiose City, točnije u njegovu futurističku verziju u odnosu na ono što smo vidjeli u X/Y. Detalja imamo jako malo, no realno i ne treba očekivati puno više jer manje-više znamo kako će kostur igre izgledati. Kao netko tko voli Pokémon igre jedna od najvećih zamjerki mi je to što se baš taj kostur nije ništa promijenio. Četiri napada svaki je odavno trebalo evoluirati na neki način, makar to značilo dodavanje još jednog napada koje može znati.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.