Ekskluzivna PlayStation 4 utrka DriveClub skupila je preko dva milijuna prodanih primjeraka. I kada to kažem zaista mislim prodanih pošto ova brojka datira prije izlaska besplatne verzije za sve PlayStation Plus korisnike.

Informaciju je objavio direktor igre Paul Rustchynsky putem Twittera pokazavši dva platinasta diska, svaki predstavlja milijun prodanih primjeraka. U brojku su uračunati fizički i digitalni primjerci.

Driveclub je krenuo prilično loše, ne zbog kvalitete igre (koja je prisutna), nego zbog slabe pripremljenosti servera koji su uzrokovali patnju svim onima koji su lani početkom listopada pohitali ugrabiti svoj primjerak. PlayStation Plus verzija trebala je biti dostupna kada i kompletna verzija igre, ali upravo zbog servera to se nije dogodilo. Iz Sonya su obećavali kako ćemo u nekom trenutku dobiti obećano, a koncem lipnja ove godine to su napokon ispunili.

Prve recenzije dotaknule su se tih problema, a danas će vam mnogi igrači kazati kako se od tada pa do danas igra jako popravila i kako su je zbog tih početnih problema mnogi nepravedno zaobišli.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.