Dodatne informacije (21. lipanj 2022.): Dune: Spice Wars upravo je dobio update svoje early access verzije koja donosi multiplayer u igru.. Podrška je za do četiri igrača, tako da možete imati 2v2 ili svako protiv svakoga, a ako vas nema dovoljno, možete popuniti botovima i namjestiti njihovu težinu. To je glavna stvar, kao sporedna dolaze poboljšanja u druge aspekte igre, kao recimo novi događaji ili nove regije.

Originalna vijest (6. lipanj 2022.): Shiro Games je objavio plan razvoja za Dune: Spice Wars strategiju. Sve najavljeno bi trebalo doći za vrijeme early access faze u kojoj se igra trenutno nalazi.

Dvije su stvari najavljene za ljeto ove godine. Prva je multiplayer za do četiri igrača, od co-op pa do free for all stvari. Druga je dodavanje nove frakcije u igru, kao i novi način pobjede u partiji. Nije nam poznato niti koja je frakcija niti koji će to biti način pobjede.

Nakon toga, bez definiranog perioda kada bi mogli očekivati, došle bi svemirske lute i svemirski brodovi kao napredne jedinice. Kao i savjetnici sa svojim agentima i specijalnim sposobnostima.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.