Update: Dune: Spice Wars danas izlazi na Steam early access po cijeni od 30 eura. Jeste li spremni osvojiti pustinjski planet? Ili barem kontrolirati tok začina.

Dune: Spice Wars dolazi u early access obliku 26. travnja ove godine. Arrakis će nam tada otvoriti vrata, objavili su Shiro Games i Funcom kao izdavač.

Strategija u relanom vremenu, sa 4X elementima, će vidjeti tri frakcije koje se bore za kontrolu nad planetom i začinom koji pokreće svijete Dine (Dune). Te frakcije su Atreides, Harkonnen, Fremen i Smugglers. Svi sa svojim stilovima igranja, željama i ciljevima koje žele postići.

Shiro Games je kazao kako je odluka da bio grafičkog izgleda bude u ‘cartoonish’ stilu taj da ne postane monotono gledati jednu te istu pustinju satima, prilikom igranja. S druge strane Funcom ima u pripremi i open world Dune igru. Kada su već ugrabili prava, prošlogodišnji film im je došao kao naručen da se stvori dodatan interes za Dune kao serijal.

Strategije su mi omiljeni žanr. Volim svijet Dine, s kojim sam se upoznao još kao klinac, no prošlo je puno prije nego sam pročitao knjigu. Oduševio me nedavni film, a sada se nadam kako će Dune: Spice Wars napraviti isto.


One thought on “Dune: Spice Wars u early access krajem mjeseca

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.