Techland je objavio tweet u kojem je kazao kako će trebati 500 sati da se potpuno završi njihova nadolazeća igra Dying Light 2 Stay Human. I naravno, nastala je drama.

A zašto je nastala drama? Ne zato što je to vrijeme koliko vam je potrebno pješke od Varšave do Madrida. Nego zato što je mnogima razmišljanje sporedna stvar. Zato što su mislili da je potrebno toliko kako bi se prešla igra, toliko daleko da su neki odlučili otkazati predbilježbu. Sigurno ne čemu se marketinški tim nadao.

U tweetu postoji riječ ‘fully’ i trebalo im je biti jasno kako to znači srediti baš sve što igra nudi. To znači sve trofeje, sve dodatne zadatke, skupljanja, kompletno istraživanje, kao i različite krajeve. To očigledno nije bilo jasno pa su morali pojasniti kako za završiti igru sa svim sporednim questovima treba oko 100 sati, dok se glavnu priču može završiti u dvadesetak.

Tko je nešto što nikada nije trebala postati vijest to postala. Dying Light 2 Stay Human na rasporedu je 4. veljače ove godine. To znači da nam je ostalo nešto malo manje od mjesec dana do izlaska ove open-world, postapokaliptične zombie igre s elemtnima parkoura.


2 thoughts on “Dying Light 2 Stay Human i ‘njegovih 500 sati’

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.