DODATNE INFORMACIJE (24.1.): Povodom izlaska ispod spomenutih DLCova razvojni studio je postavio besplatan vikend na Steamu. To znači kako možete probati zaigrati te dvije igre, kao i Dungeon of the Endless, do 28.1. to jest ponedjeljka. A ako vam se to svidi možete ih ugrabiti na popustu.

Jedina igra koja nije ponuđena u sklopu besplatnog vikenda je Endless Space, razlog je vrlo jednostavan – igru možete dobiti besplatno ako se registrirate na Games2Gether platformu. I vaša je za sva vremena.

ORIGINALNA VIJEST (19.1.) Amplitude je najavio kako će Endless Space 2 dobiti novi DLC nazvan Penumbra, ipak su na tome radili uz pomoć zajednice. Također su najavili Symbiosis DLC za Endless Legend, što je pomalo neočekivano, zato što su već mnogi okrenuli pogled prema budućnosti i nadi kako će igra dobiti svoj nastavak. Oba će izaći idući tjedan

Endless Space 2 Penumbra donosi novu frakciju Umbral Choir, koji su nešto kao duhovi koji su jako dugo promatrali sve što se u galaksiji događa, a sada su odlučili pomoći onima koji pare. Nastali su tako što je Amplitude zadnjih 10 mjeseci imao ankete (11 njih) kako bi kreirali opaku rasu. Uz njih dolazi sistem nevidljivosti i hakiranja.

Symbiosis pak dolazi preko 4 godine nakon što je Endless Legend izašao. Baš kao i zadnji DLC, u ovom je pomogao NGD Studios. On nam donosi novu frakciju Mykara kao i Urkan zvijeri koje ćemo moći pripitomiti. Zadnja ekspanzija je došla pomalo neočekivano. Mnogi se pitaju što je idući projekt na kojem studio radio.

Ako želite ugrabiti ove DLCe prije nego izađu, trenutno su na 10% popusta, no možete ih uzeti u paketu tada dobivate 20% popusta. A sve navedeno postat će igrivo 24. siječnja kada izlaze na tržište.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.