Tjedan #4: Još jedan jaki tjedan. Ovog tjedna dobivamo tri igre u sklopu jedne kolekcije – BioShock kolekcije. To znači prvi i drugi nastavak koji nas vodi u Rapture i Infinite koji nas vodi u grad na nebu Columbiu

Idući tjedan opet imamo misterij.

Tjedan #3: Saznali smo koja je misteriozna igra – Borderlands 3. Hit igra iz 2019. godine dolazi u svom standardnom izdanju besplatno, a ako želite više, Season Pass jedan i dva su trenutno na popustu.

Idući tjedan nad čeka još jedna misteriozna igra. Bogme je zanimljivije kada nije poznato što će doći.

Tjedan #2: Najavio sam kako će ovaj tjedan biti dvije igre na rasporedu – Jotun u svom Vallhala izdanju i Prey – no bio sam u krivu. Pošto su dodali još jednu – Redout: Enhanced Edition.

A što nam je idući tjedan na rasporedu? Morat ćemo pratiti odbrojavanje pošto je riječ o misterioznoj igri.

Tjedan #1: Novi mjesec, novi tjedni, nove besplatne igre na Epic Games Storu. Ovaj tjedan će biti samo jedna – Terraforming Mars. Video igra iz 2018. godine napravljena po veoma hvaljenoj igri na ploči iz 2016. godine.

Igru možete igrati solo, ili s drugim igračima – podrška je do pet igrača. Ja sam imao priliku igrati igru na ploči, samo jednom, no uspio sam slaviti. I bilo je nevjerojatno zabavno, tako da se veselim probati digitalnu verziju igre.

Idući tjedan opet imamo dvije igre. Dolaze Jotun i Prey, dva prilično zanimljiva naslova.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.