ivermectina compresse torrinomedica ivermectina liquido dosis de ivermectina en gotas para adultos ivermectin paste 1.87 dosage for dogs with mange revectina serve para piolho can ivermectin for cattle be used on goats generic for ivermectin buy ivermectin in mexico

Epic Games je kupio Harmonix studio.

Harmonix, američki studio fokusiran na izradu glazbenih igri, koji je nastao 1995. godine, daleko je od svojih najboljih dana. Onih u kojima u izdavali Guitar Hero i Rock Band, sve dok izdavači nisu probali maksimizirati zaradu uz more plastičnih instrumenata / kontrolera do točke gdje je to postalo previše. Prešli su na Dance Central i VR projekte, kao i neke druge igre, no ostali su vjerni kreiranju video igri pogonjene glazbom.

Prelazak pod Epic Games krilo neće značiti da napuštaju dosadašnje igre, i dalje je ih namjeravaju podržavati. U toj objavi su kazali kako i nešto o budućnosti koja ih očekuje, a ona uključuje izradu glazbenog iskustva i gameplaya za Fortnite. Kako je ta igra tvornica novca, što uključuje i digitalne koncerte koji su bili u igri, bit će zanimljivo kakva ideja stoji iza toga. I hoće li dobiti priliku izraditi nešto kompletno novo za novog vlasnika.


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.