Dodatne informacije (17. svibanj 2022.): Danas će poskupiti EVE Online pretplata.

Originalna vijest (1. svibanj 2022.): EVE Online se odlučio napraviti jednu prilično nepopularnu opciju, koja ide u korak s time što se događa u svijetu. Po prvi puta od 2004. odlučili su povisiti cijenu pretplate.

Objava je kazala kako je dio razloga upravo u godinama inflaciji, koja se pošteno osjeti svuda u svijetu. To se odnosi na plaćanje pretplate novcima, ali i valutom unutar igre, koja će biti restrukturirana kako bi se odrazilo na ove promjene. Mjesec dana je do sada bilo 15 dolara, sada će biti 20. Za tri mjeseca se izdvajalo 39 dolara (13 po mjesecu), sada će biti 48 (16 po mjesecu). Pola godine je bilo 72 dolara (12 po mjesecu), sada skače na 87 dolara (14,5 po mjesecu), dok se za godinu dana izdvajalo 131 dolar (10,92 po mjesecu), a sada će biti 150 (12,5 po mjesecu).

Moje mišljenje je kako su pretplate za MMORPG previsoke i ne opravdavaju troškove koje kompanija ima. Održavanje servera ne košta toliko. I dok razumijem ideju da se ide u korak s inflacijom, nekako mi se čini da to neće pomoći dovesti nove korisnike u EVE Online.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.