ivermectin price in kenya quanox precio cruz verde ivermectin pills canada como tomar ivermectina para tratar sarna a ivermectina ivermectina serve para sarna humana is ivermectin paste safe for humans how often to give ivermectin to horses

Heroes of the Storm dobio je svojih pet minuta na ovogodišnjem Gamescomu, Blizzard je najavio novu mapu i nove likove.

Krenimo s mapom (devetom po redu) imena Infernal Shrines. Na njoj se nalaze tri oltara koja prizivaju kosture, prvi tim koji ubije 30 tih kostura prizvat će ogromno biće imena Punisher koje će mu pomoći probiti protivničku obranu.

Najavljena su i tri (zapravo dva, ali imamo konkretne informacije o trećem) heroja – prvi je (meni dragi) Warcraft lik Rexxar koji će u borbu krenuti uz pomoć životinja, ponajprije medvjeda Mishe. Na žalost (neki će reći na sreću), njega nećemo kontrolirati nego će za to biti zadužena umjetna inteligencija. Ovo je samo još jedan potez koji dokazuje kako je Heroes of the Storm ‘najcasual’ moba na tržištu gdje je važnije sudjelovati nego imati vještinu.

Artanis je ratnik iz Starcraft svemira, trenutno je u izradi zbog čega nema konkretnih informacija o njemu. Trilogiju heroja završava Monk iz Diabla III koji je najavljen na još na E3, a sada imamo video za Kharazima (koje je njegovo službeno ime u igri).


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.