Dodatne informacije (21. lipanj 2022.): Fall Guys je od danas dostupan u free to play obliku. Što čekate, uskočite u zabavu i probajte biti prvi do krune u ovom zabavnom ‘battle royalu’.

Originalna vijest (27. svibanj 2022.): Fall Guys kreće u free-to-play od 21. lipnja ove godine, objavio je razvojni studio Mediatonic. Na taj datum dolaze Switch i Xbox verzija, kao i poboljšana verzija za PlayStation 5. Dolazi i na Epic Games, ali odlazi sa Steama, što ne treba čuditi previše zato što je lani Epic Games kupio razvojni studio. Ne brinite, ako imate igru na Steamu i dalje ćete je moći igrati, samo je više neće moći ugrabiti nitko novi na toj platformi.

Prelaskom na model dolazi nova sezona koja će biti numerirana brojem jedan i zvat će se Free For All. Ideja je dovesti nove izazove i nove nagrade. Ako ste jedan od onih koji je kupio igru dok nije bila besplatna, dobit ćete paket koji će sadržavati neke specijalne predmete kao i besplatnu prvu sezonu. I uz sve to, cross-progres i cross-play će biti dio iskustva kako bi svi mogli igrati zajedno.


2 thoughts on “Fall Guys prešao na free to play

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.