Vostok Games je objavio prvi vidio za Fear the Wolves, koji je zapravo Stalker battle royale, ili ako hoćete još preciznije postapokaliptični battle royale.

Trailer će vam pokazati već poznato, skok iz padobrana, traženje potrepština, uzimanje istih od druge osobe koja je upravo izgubila život. No ima i nekih razlika, recimo vukovi (kao jedan od neutralnih protivnika na mapi) koji love u tom teritoriju. Ako vas napadne jedan vuk možete ostati bez dijela municije, otkriti svoj položaj ili biti ozlijeđeni (pa čak i ubijeni). Problem je kada naiđete na čopor, on je puno opasniji. Isto tako taj čopor možete iskoristiti u svoju korist, bježeći od njih odvući ih tamo gdje znate da ima neprijatelja i pustiti njih da ih srede za vas.

Druga velika razlika je što nećete morati pobijediti 99 protivnika kako bi dobili (da, igra će podržavati 100 igrača), nego ćete moći doći do točke gdje helikopter izvlači ljude. Morat ćete biti prvi, pošto samo jedan može otići tim putem.

Radijacija će isto imati utjecaja, nabavite bolju zaštitu i moći ćete do mjesta gdje je i bolja oprema, a iz tima kažu kako će se moći i taktički koristiti.

Fear of Wolves dolazi na PC ovog ljeta, prvo u Early Access fazi.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.