Dodatne informacije (12.travanj 2022.): Stigao je patch 6.1 za Final Fantasy 14.

Originalna vijest (5. travanj 2022.): Final Fantasy 14 dobio je najnoviji trailer, za nadolazeći 6.1 patch koji dolazi 12. travnja ove godine.

Newfound Adventure donosi solidnu količinu sadržaja u igru, uključujući nove priče kao i raid za 24 igrača – Myths of the Realm, Part 1: Aglaia. Ima još i novi dungeon, kao i podrška da odradite starije dungeone solo, uz pomoć NPCa. Stižu novi mountovi, kao i novi stambeni okrug. Mnoge od tih stvari su pokazane u postavljenom traileru. Dok za kompletan popis noviteta posjetite službenu stranicu.

Koliko su to velike nadogradnje za igru? Nisam siguran, pošto je Final Fantasy 14 igra koju već dugo želim probati, no nikako nije došla na red. Ponajprije zato što se plašim količine sadržaja koja se do sada nakupila. Dok je razlog za probati svakako u priči, koju su svi poznanici koji su igrali, nahvalili.

Koncem prošle godine Final Fanatsy 14 došao je do svojih najboljih brojki od kada je dostupan na Steamu. Te su brojke nešto pale, pošto ekspanzija više nije potpuno nova, ali su i dalje respektabilne. Dok nam brojke s PlayStation konzole nisu poznate.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.