Francuski studio Spiders dostavio nam je gameplay trailer za svoju iduću igru, SF RPG smješten u cyberpunk svijetu, The Tehnomancer. Možda bih ovaj video trebao nazvati pregledom onoga što nas očekuje u igri koja izlazi 21. lipnja ove godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Radnja igre smještena je dvjesto godina nakon kolonizacije Marsa, u vrijeme koje se naziva War of Water, koji u doslovnom prijevodu baš to i je – rat za vodu, rijedak i po život važan resurs. Na putovanje krećemo kao veoma nadareni tehnomancer Zachariah, a uz odluke koje donosimo formirat ćemo svoj put. Skupljati saveznike i formirati svijet oko sebe.

Pokazana borba svodi se na tri arhetipa viđena u mnogim igrama – mag, ratnik i lopov – ovdje u njihovim modificiranim varijantama. Dodajte na to sposobnost manipuliranja električnom energijom, ipak smo tehnomancer, kao i sistem kreiranja predmeta.

Po navodima studija, igra ima oko 40-50 sati igranja, a smještena je u isti svijet kao i njihova igra iz 2013. godine Mars: War Logs. U međuvremenu studio je izdao Bound by Flame. Kako niti jedna od tih igri nije bila pretjerano kvalitetna u meni postoji skepticizam zbog kojeg mi riječ Tehnomancer neće izazvati oduševljenje. Ipak, konceptualno mi se igra jako sviđa i zbilja se nadam kvaliteti – time uvijek svi dobivaju.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.