Dodatne informacije (2. studeni 2022.): Genshin Impact je dobio 3.2 update. Prošlo je pet tjedana pa je vrijeme za Akasha Pulses, the Kalpa Flame Rises, kako je nazvan ova verzija. Po pitanju novih likova, dolaze dva – Nahida i Layla.

Dodatne informacije (28. rujan 2022.): Genshin Impact je danas dobio svoj 3.1 update. Pošto je gacha mehanika osnova igre, ajmo prvo to maknuti s dnevnog reda. Dolaze tri nova lika – Cyno, Candace i Nilou – i pet oružja. Cyno i Nilou će dobiti mini priče za likove, dok će igra dobiti treće i četvrto poglavlje arkon kampanje. Tu je još par jednokratnih događaja koji će obogatiti igru dok za pet tjedana ne dođe 3.2 patch.

Originalna vijest (29. kolovoz 2022.): Prošli tjedan nam je došao masivni 3.0 update za Genshin Impact nazvan The Morn a Thousand Rose Brings.

Vrijeme je za novu regiju, a upravo nam to 3.0 donosi. Sumeru je fokusiran na znanje i hrpu raslinja kao i popratne mehanike za to. Dendro dolazi kao novi element, zajedno s herojima koji ga koriste kao i interakcijama na postojeće elemente.

Usput su nam najavili kada bi trebali doći nadolazeći patchevi. Napravljena je promjena rasporeda izlazaka s dosadašnjih šest na pet tjedana. Hoće li to utjecati na njihovu kvalitetu? U svakom slučaju će igrati na to da poveća ionako veliku zaradu. Tako nam 3.1 dolazi 28. rujna, 3.2 je na rasporedu 2. studenog, dok će 3.3 doći 7. prosinca.

Do kuda ste vi došli uz Genshin Impact? Ako ste ga uopće probali. Ja volim neke ideje koje igra ima, ali nemam volje farmati, a ni platiti matrijale za nadogradnju komplete opreme.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.