Još 2019. godine 2K Games je kazao kako kreću u izradu nove BioShock igre. Dvije godine kasnije još nemamo informacija o istoj, ali ako je vjerovati glasinama, to će se ubrzo promijeniti.

Prema nekim informacijama igra će se zvati BioShock Isolation. Bit će smještena u još jedan distopijski grad, što nije pretjerano čudno kada su Rapture i Columbia također bili to. Samo ovog puta nećemo ići pod more, niti u nebo, nego ćemo izgleda ići na Antartik. Fikcionalni grad bit će tamo smješten, pretpostavka je da će se zvati Borealis, a radnjom se spominju šezdesete. Isto tako, postoji opcija da će zapravo biti dva grada, jedan iznad, drugi ispod površine, koji su dijametralno suprotni. No kao i sve u ovom tekstu, ništa nije potvrđeno.

Cloud Chamber studio je osnovan kako bi radio na BioShock serijalu. 2K Games im je dao dosta vremena da naprave igru kako spada zato što znaju kako će biti uspoređivana sa onim što je Ken Levine napravio u prethodnim nastavcima. Ken Levine je 2014. godine najavio kako se Irrational Games gasi te kako će oni i mala odabrana skupina ljudi nastaviti raditi s njim na manjim i drugačijim igrama. Taj studio se 2017. preimenovao u Ghost Story Games, a do danas još nije izdao igru. Izgleda kako će Take-Two ostati izdavač njegovih budućih naslova.

Treba još kazati kako bi nova BioShock igra trebala biti Unreal Engine 5 igra, i da je se očekuje njeno najavljivanje u prvom kvartalu iduće godine. Premda nije nemoguće da je vidimo na The Game Awards showu.

Baš me zanima koliko su glasine točne, pošto navedeno zvuči jako dobro.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.