Godina mamuta je iza nas, sada na red dolazi godina gavrana. Ako se pitate o čemu priča, onda je odgovor Hearthstone.

Prošle godine Blizzard je nazvao ‘sezonu’ 2017. godinom mamuta, pa su se tom idejom vodili i ove godine kada je gavran dobio svoju godinu. To znači kako će standardni format biti drugačiji, po principu gdje setovi stariji od dvije godine izlaze iz rotacije. To znači kako će Whispers of the Old Gods, One Night in Karazhan i Mean Streets of Gadgetzan više neće biti dostupni u tom formatu, no i dalje će biti dostupni u Wild formatu, tamo je sve dozvoljeno.

No to nisu jedine karte koje odlaze, priključit će im se tri karte koje su tu od samih početaka. Ice Block odlazi u prošlost, baš kao i Coldlight Oracle (a ako ne bude neka zamjena, izgleda kako mill deckovi polako nestaju sa scene, nešto što će razveseliti mnoge igrače), te Molten Giant.

U tih godinu dana trebali bi dobiti tri nova seta, svaki da više od 130 karata, a i neke single player sadržaje. Neke su naznake kako bi predstavljanje prve moglo biti vrlo brzo, no dok ovo pišem nema ništa konkretno. Od novih opcija stižu turniri unutar same igre, nešto što zajednica jako dugo traži. Najava je za ljeto, no i tada u obliku beta verzije. U startu će biti malo opcija, kao što je kreacija turnira te pozivanja prijatelja u isti.

Najavljen je i novi druid heroj – Lunara, kći Cenatiusa će biti dostupna svima koji odrade 10 pobjeda u Standardu nakon što godina gavrana krene.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.