GTA 6 sigurno spada u jednu od najočekivanijih igri. Znamo da je u izradi, a prema najnovijim informacijama koje donosi Bloomberg, barem smo dvije godine udaljene od izlaska.

Te informacija kažu kako ćemo imati prvog ženskog glavnog lika u povijesti serijala. Navodno će biti latino podrijetla, a bit će dio Bonnie i Clyde dinamike. Što znači dva igriva lika. Mapa je smanjena u odnosu na ambicioznu ideju s kojom se krenulo u izradu. Trenutna je ideja da Vice City, baziran po modernom Miamiju, bude okosnica koja će se širiti nadogradnjama nakon što igra izađe. Igra će imati puno manje šala koje se fokusiraju na manjinske grupe.

Sve je to dio procesa koji traje u nekom obliku još od 2014. godine. A taj proces uključuje promijene u studiju, odmicanje od sto sati radnog tjedna koji je bio prisutan pred kraj izrade Red Dead Redemption 2. Smanjivanje razlike u plaći ovisno o spolu te općenito pokušaja da se napravi puno zdravije okruženje. Zbog toga je igra još daleko od izlaska, a pravi test za Rockstar će biti tek kada GTA 6 bude u zadnjim mjesecima pred izlazak. Ako tada sve prođe bez toliko omraženog cruncha, onda je napravljen pomak.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.