Dodatne informacije (19. lipanj 2022.): Halo Infinite će dobiti co-op kampanju već idući mjesec. Ali samo u obliku beta verzije. To je prvi korak prema punom izlasku.

Dodatne informacije (3. svibanj 2022.): Halo Infinite druga sezona je stigla. Lone Wolves će pozvati sve usamljene vukove da igraju skupa. U nastavku teksta se nalaze informacije o tome što sve dolazi, a prije toga – trailer.

Dodatne informacije (1. svibanj 2022.): Halo Infinite neće dobiti dugo očekivani co-op za kampanju u svibnju. Nešto što je originalno bilo planirano za izlazak igre, pa odgođeno za svibanj, sada je prebačeno za kolovoz. Treba im još vremena kako bi to odradili.

Isto tako možemo vidjeti kako će sezona trajati do studenog, te da bi treća sezona trebala početi 8. studenog. To je najranije kada bi trbela doći split screen opcija za co-op kampanju. Kako sve kasni, nemojte se čuditi ako to bude tek dogodine.

Originalna vijest (26. travanj 2022.): 343 Industries je objavio kako će druga multiplayer sezona za Halo Infinite, nazvana Lone Wolves, doći 3. svibnja.

Dolaze tri nova moda igranja. King of the Hill, Landgrab i Last Spartan Standing. King of the Hill će negdje na mapi stvoriti prostor koji treba osvojiti, a onda kada ga jedan tim osvoji, dobivat će bodove za pobjedu, sve dok ga drže. Uz napomenu kako će svako ‘brdo’ imati bar koji se puni, kada se napuni, lokacija za koju se bori će se pojaviti negdje drugdje na mapi.

Landgrad će imati tri kontrolne točke na mapi za koje se timovi bore. Kada se neka od tih točki osvoji, ona se zaključava i ne možete je više izgubiti te dobivate bod. Kada se sve tri zaključaju, nakon par sekundi će ih zamijeniti tri nove kontrolne točke. I taj proces će se ponavljati dok neki tim ne skupi 11 bodova. Dok je Last Spartan Standing točno ono što zvuči. Free for all za 12 igrača u kojem svaki ima pet života. Sve dok na mapi ne ostane jedan igrač kao pobjednik.


One thought on “Halo Infinite drugu sezona stigla

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.